Strandschoenen

Strandschoenen

March 28, 2021 Off By Rene Vandereycken

Heerlijk, een dagje naar het strand! Lekker uitwaaien tijdens een flinke wandeling of luieren op je bedje en tussendoor even naar een strandtentje lopen. Een ding is zeker, fijne strandschoenen zijn essentieel! Onze collectie voor zowel mannen als vrouwen bestaat uit ecologisch katoenen schoenen die je gemakkelijk aantrekt, laat drogen in de zon en meeneemt in je koffer door het lichte gewicht. Ideale schoenen voor het strand dus!

Voor bescherming tegen scherpe voorwerpen

Waterschoenen kopen doet u sowieso vaak als u op zon-vakantie gaat. Veel stranden in het buitenland (bijvoorbeeld Turkije en Griekenland) willen namelijk nog wel eens uit kiezelsteentjes bestaan. Op deze zogenaamde kiezelstranden is het niet fijn lopen op blote voeten. En dan zijn zwemschoenen dus reuzehandig. Met de rubberen zolen en het beschermende neopreen loopt u zorgeloos de zee in. Ook bieden waterschoenen goed bescherming tegen scherpe schelpen, rotsen en stenen.

Voor bescherming tegen dieren en planten

Waterschoenen beschermen ook prima tegen bijvoorbeeld kwallen of stekelige waterplanten. Iedereen die wel eens door een kwal gebeten is zal het dragen van zwemschoenen van harte aanraden. Kwallen kun je in elke zee en op elk strand tegenkomen. Alleen om die reden al zou u een paar zwemschoenen kopen. Ze komen altijd wel een keer van pas.

Voor bescherming tegen hitte

Waterschoenen behoeden u voor warmte. U kent het gevoel wel. Het is broeierig, 30 graden en u loopt op het strand. Het hete zand brandt onder uw voeten. Au, au, au bij elke stap. Zwemschoenen bieden dan uitkomst. Ook als u op steigers en paden loopt. En tegelijkertijd worden uw voeten beschermd tegen UV- en ozonstraling.