Gripzakjes om materiaal in op te slaan

Gripzakjes om materiaal in op te slaan

September 12, 2021 Off By Rene Vandereycken

Wilt u graag orde in de chaos brengen bij het opbergen van allerlei kleine producten in bijvoorbeeld uw schuur of de producten van uw webshop? Dan is een gripzak een goede oplossing.

Gripzakjes worden gebruikt voor het opbergen van allerlei producten. Deze verpakkingen kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om schroeven en spijkers te sorteren. Maar kan ook gebruikt worden voor het verpakken van medicijnen of sierraden.

Voordelen van een gripzak

Gripzakken zijn er in verschillende soorten en maten waardoor een groot aantal materialen hierin kunnen worden bewaard. Daarbij is een gripzak afsluitbaar door de seal samen te krijgen. Hierdoor kan er geen vocht of stof terecht komen bij de producten of eventuele voedingswaren.

Ook is het mogelijk om gripzakjes te bestellen waarbij er ruimte is gemaakt om dingen te schrijven op het verpakkingsmateriaal. Zo kunt u op een overzichtelijke manier snel bekijken wat er in welk zakje opgeslagen is.

Opslaan van kostbare spullen

De gripzakjes zijn waterdicht en scheurbestendig. Dit zorgt er voor dat kostbaarheden op een goede en efficiënte manier bewaard en beschermt kunnen worden. Hierdoor is het ook goed mogelijk om producten te verzenden en deze voor de extra veiligheid en beschermen eerst te verpakken in de gripzakjes.

Gripzakjes van Verpakking & Zo

Bij verpakkingenzo.nl zijn er 48 verschillende gripzakjes verkrijgbaar. Deze gripzakjes zijn te verdelen in verschillende categorieën. Zo zijn er gripzakjes met een eurosleuf, kangeroe, opghangoog of schrijfvlak.  Hierdoor kunt u makkelijk overzicht houden in de producten maar ook eenvoudig de verpakkingen ophangen.