Vacature technische dienst

October 17, 2021 Off By Rene Vandereycken

Jouw technische carrière meer vormgeven? Vul dan onze vacature technische dienst in. Ben jij een spuitgieter met kennis van industriële automatiseringen? Dan zijn wij van Naber Plastics BV opzoek naar jou!

Als spuitgieter ga je bij ons de technische dienst ondersteunen. Je beantwoord vragen van collega’s en je bent verantwoordelijk voor het inbouwen en afstellen van nieuwe productieprocessen en automatiseringen. Jij draagt pas het proces over als jij het hebt goedgekeurd.

De kracht van ons zit in onze innovatie. Dit is zowel in onze eindproducten te zien als in ons pand. Zo zijn alle nieuwste technieken om energiezuinig en efficiënt te kunnen produceren geïmplementeerd. Wij specialiseren ons in “groene innovatieve” producten, waarbij kwaliteit en leverbetrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

Met een in-house productontwikkelingsafdeling onderscheiden wij ons. U kunt bij ons terecht vanaf de ontwerpfase tot aan volledig geautomatiseerde productie in grote aantallen.

De technische dienst werkt in de dagdienst van 08:00 – 16:45 uur en zorgen er samen voor dat het machinepark zo optimaal mogelijk overgedragen wordt aan de operator (3-ploegen). Als technisch medewerker kom je terecht in een hechte club collega’s die gezamenlijk een grote verantwoordelijkheid dragen voor de continuïteit van ons bedrijf.

Jij hebt als Spuitgieter een positieve uitstraling naar je omgeving. Je werkt zelfstandig, maar ook graag in teamverband. Daarnaast:

  • heb jij een MBO of HBO-denkniveau in een technische richting;
  • heb jij een oplossend vermogen bij technische knelpunten;
  • ben je betrokken en nauwkeurig;
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • is kennis van spuitgieten, matrijzen, kunststoffen, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, mechanica, hydrauliek en pneumatiek een pre.