Restaurant in Duiven

Restaurant in Duiven

June 29, 2022 Off By Rene Vandereycken

Wanneer je een restaurant in Duiven wilt bezoeken dan staat restaurant Nieuwe Tijd in ieder geval op het lijstje. Dit restaurant heeft een groot assortiment aan verschillende wereld gerechten, een prettige sfeer en ambiance en vriendelijk personeel.

Restaurant Nieuwe Tijd is een fijne plek waar je samen met je familie, vrienden of ander gezelschap kan genieten van heerlijk eten. De menukaart is divers en biedt voor ieder wat wils. De sfeer in het restaurant is ontspannen en gezellig, waardoor je je meteen welkom voelt. Het personeel is vriendelijk en staat klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze uit de menukaart.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuk restaurant in Duiven waar je goed kunt eten, dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Nieuwe Tijd.

Het menu bekijken?
Restaurant Nieuwe Tijd serveert eten uit alle windstreken van de wereld. Heb je bijvoorbeeld zin in sushi? Of toch liever andere seafood gerechten die te verkrijgen zijn in de seafood bar. Hier kan je onder andere oesters, sashimi en verse poké bowls vinden.

Ook kan je er voorgerechten vinden zoals carpaccio en warme soepen.

Voor de warme gerechten is er ook voldoende keus. Zo kan je kiezen om van de A la carte te eten, kleine gerechten uit steelpannetjes, zelf je gerecht samenstellen en laten wokken met een saus naar keuze of kan je verschillende vlees en vis gerechten kiezen van de teppanyaki en grill. Hier kan je onder andere kangoeroe, eendenborst of zalm krijgen.

Kortom, genoeg keus voor iedereen!